testimonials

We hebben tijdens een pilotversie van In Zicht (onder 50 leerkrachten) mogen zien en ervaren hoe enthousiast leerkrachten worden van het werken met het observatiejournal In Zicht en de kaartenset “PCM in mijn klas” en hoe graag ze er verder mee willen, net als wij.

Een klein deel van de feedback die we ontvingen willen we je niet onthouden:

  • Super en fantastisch hulpmiddel om je PCM-tools te verbeteren en te blijven bijhouden!
  • Gun jezelf dit cadeau, door het observatiejournal in combinatie met de kaartenset weet je (beter) wie jezelf bent, waardoor je het beste uit de kinderen kan halen en je geluksmomenten creëert.
  • Je schrijft de stress van je af, je benoemt de positieve dingen en je gaat van een afstandje kijken wat er gebeurd is en wat je wil veranderen. Want dat proces gaat beginnen als ik ga schrijven.
  • Wil je praktisch en direct aan de slag kunnen met PCM? Pak je bulletjournal erbij met de kaartenset en je kunt gelijk beginnen!
  • Je leert de inhoud van PCM nog krachtiger te gebruiken ter behoeve van de kinderen en jezelf. 
  • De meerwaarde van het obsevatiejournal is voor mij dat ik bewuster ben gaan nadenken over mezelf, mijn lessen en mijn relatie met mijn leerlingen en collega’s. Door het bulletjournal ben ik anders gaan lesgeven. Het heeft me geholpen om uit de dagelijke ‘sleur’, van de methode volgen, te komen. Ik ben meer zelf gaan nadenken en ben mijn lessen anders gaan inrichten zodat alle leerlingen bereikt worden. Dat geeft mij energie! 
“De combinatie van de kaartenset en het journal werkt fantastisch”

terug naar home